De Welpen en de Verborgen Bibliotheek #2

zeearenden_als_kenniswachtersNa het vorige bericht over de ‘Verborgen Bibliotheek’ bij de Welpen zijn er nog twee opkomsten geweest en is er nu dan ook een einde gekomen aan dit thema. Het fotoalbum is inmiddels bijgewerkt met nieuwe foto’s!

Op de derde opkomst hebben de Welpen o.a. geleerd hoe sterren ontstaan, een echte meteoriet bekeken, in het bos gespeeld en met sneeuwballen gegooid. Eenmaal terug in de Hoop werd er warme chocolademelk gedronken met een Donald Duck in de hand.

Op de laatste opkomst is de Verborgen Bibliotheek dan eindelijk bezocht, deze bleek op het eiland van de Verkenners te zijn! Het doel was om de ‘ultieme kennis’ te bemachtigen en daarvoor zijn er heerlijke hamburgers gebakken, (Aboriginal) tekeningen gemaakt, het water opgegaan met een boot en een (blubberige) hindernisbaan afgelegd!

Op het eiland hebben de Zeearenden de Welpenleiding geholpen met de opkomst, zowel bij de posten en als (angstaanjagende) handlangers van de ‘Kenniswachter’, de bewaker van de ultieme kennis. Gelukkig is het de Welpen toch gelukt ze te verslaan. Klik op de foto bij het bericht voor een grote versie!!