Skip to content

Makkers aan boord

A6 makkersDe Argonauten worden ondersteund door een grote groep donateurs, en dat is nodig . De Argonauten waarderen financiële steun in alle
formaten, klein en groot. In 2007 werd de eerste steen gelegd voor sponsoring, tijdens het 50 jarig jubileum werd de club van 100 opgericht. Dat was een vliegende start waar in een keer een groot aantal donateurs geworven werd. In 2015 is de naam club van 100 aangepast in de naam “Makkers aan boord”.

De naam komt van het bekende lied bij de Argonauten. De eerste zin is ”Makkers aan boord hoort de golven hoort “ en het is ook het deuntje wat je fluit als je wilt worden overgezet naar het eiland van de zeeverkenners. De makkers, kameraden, metgezellen ondersteunen de Argonauten financieel. Zij zijn onze donateurs.

Makkers kunnen de Argonauten steunen tegen elk gewenst bedrag van klein tot groot per jaar. Makkers zijn ouders van de huidige leden, en ook familie, vrienden, bedrijven en oud leden.

Wat krijgt u als Makker aan boord?

Uw bijdrage als donateur maakt veel mogelijk. Dat stellen wij enorm op prijs. Graag houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in de vereniging en hoe uw bijdrage de jeugdleden spelenderwijs te ontwikkelen.

  • Drie maal per jaar ontvangt u “De Patrijspoort”. Hierin leest u welke avonturen de
    Argonauten beleven en welke activiteiten nog op het programma staan.
  • U bent welkom bij de twee grote hoofdactiviteiten. Het midzomervuur en de jaarlijkse activiteit in september.

Hoe word ik lid?

U kunt zich aanmelden als donateur via het aanmeldformulier. Wilt u wijzigingen aanbrengen aan uw donatie? Stuur een mail naar henk@argo8.nl.