Leiding

Op 5 Mei zijn we met de leiding wezen mountainbiken in de Ardenne, niet iedereen hielt van mountainbiken en daarom ging er ook iemand met motor toeren over de prachtige landweggetjes

Klimmen is een sport met enige risico's en een leuke sport om te beoefen. Omdat we zeker willen zijn dat we het goed deden, zijn we op cursus geweest bij Outdoor Valley. Daar hebben we de cursus outdoor ad venture klimmen behaald.

Eens in de zoveel jaar houd de vereniging van het behoud van het historisch bedrijfsvaartuig een reünie. Dit betekenend voor ons weer een leuk vaartochtje met de Hoop en een gezellig weekendje uit met de leiding. Dit jaar vond het plaats in Scheidam

Eens in de zoveel jaar houd de vereniging van het behoud van het historisch bedrijfsvaartuig een reünie. Dit betekenend voor ons weer een leuk vaartochtje met de Hoop en een gezellig weekendje uit met de leiding. Dit jaar vond het plaats in Gouda.

Met de Pasen in 2007 en 2008 zijn we Naar de Eifel geweest met de leiding. We wilden eens kijken of er nog eens iets anders was dan Engeland. Maar dit betekende wel dat we alles opnieuw moesten uitvinden. Zo hebben we geklommen in een indoor hal en zijn we wezen raften op de rivieren daar.

Met de Pasen vertrokken we met de leiding in  2011 en 2012 naar Engeland/Wales om het zomerkamp van 2012 voor te bereiden. We zijn op onderzoek uit geweest wat er allemaal te doen was in de regio van onze kampplekken. We hebben routes gewandeld gemountainbiket en natuurlijk op high tea geweest bij onze Engelse vrienden.